YURTHABER

Balıkesir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesir’de terör operasyonu: 7 gözaltı

Balıkesir’in Bandırma, Gönen ve Burhaniye ilçelerinde PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü’nün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik düzenlenen operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı.Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Bandırma ve Gönen’de yapılan operasyonlarda PKK/KCK Terör Örgütü’nün sosyal medya üzerinden propagandasını yaptığı iddia edilen Bandırma Ayyıldız mahallesinde K.K.

Balıkesir’de terör operasyonu: 7 gözaltı

Balıkesir’in Bandırma, Gönen ve Burhaniye ilçelerinde PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü’nün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik düzenlenen operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Bandırma ve Gönen’de yapılan operasyonlarda PKK/KCK Terör Örgütü’nün sosyal medya üzerinden propagandasını yaptığı iddia edilen Bandırma Ayyıldız mahallesinde K.K. ve M.G., Paşakent mahallesinde L.İ. ile Paşakonak mahallesinde Y.D. isimli 4 şüpheli ile Gönen ilçesinde S.K. isimli bir şüpheli ve Burhaniye Cumhuriyet mahallesinde A.F. ve N.Ç. ile Kocacami mahallesinde M.R.K. isimli şüpheliler yakalandı.
Şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda, adlî makamlarca basım, dağıtım ve satışının yasaklanmasına, toplatılmasına ve el konulmasına karar verilen 2 adet dergi ve 2 adet kitap ile bir adet dijital materyal ele geçirildi. Ayrıca şüphelilerin evlerinde yapılan arama sırasında ele geçirilen 9 adet cep telefonu, 8 adet sim kart, 6 adet Hard disk, 5 adet hafıza kartı, 4 adet dizüstü bilgisayar, bir adet tablet bilgisayar ve 4 adet CD’ye incelenmek üzere el konulduğu öğrenildi. Bu olaylarla ilgili K.K., M.G., L.İ., Y.D., A.F., N.Ç. ve S.K. isimli şüphelilerin gözaltına alındıkları öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler