YURTHABER

Balıkesir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bandırmaspor’a akaryakıt istasyonu

Balıkesir’in Bandırma ilçe Belediye Meclisi Akçapınar Mahallesi’nde 7 dönüm alana kurulacak olan akaryakıt istasyonu için Bandırma Gençlik Spor Kültür Vakfı’na 20 yıllık kiralama için encümene yetki verdi.Bandırma Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında Akçapınar Mahallesi 129 Ada 3 parselde bulunan 6 bin 859 metrekare alanın Bandırma Gençlik, Spor Kültür Vakfına 20 yıllığına kiralanması için encümene oybirliğiyle yetki verildi.

Bandırmaspor’a akaryakıt istasyonu

Balıkesir’in Bandırma ilçe Belediye Meclisi Akçapınar Mahallesi’nde 7 dönüm alana kurulacak olan akaryakıt istasyonu için Bandırma Gençlik Spor Kültür Vakfı’na 20 yıllık kiralama için encümene yetki verdi.
Bandırma Belediye Meclisi Ocak ayı meclis toplantısında Akçapınar Mahallesi 129 Ada 3 parselde bulunan 6 bin 859 metrekare alanın Bandırma Gençlik, Spor Kültür Vakfına 20 yıllığına kiralanması için encümene oybirliğiyle yetki verildi. Vakıf bu alanı ihaleye çıkaracak ve üçüncü kişilere kiralayabilecek. Alanın üst kullanım hakkı 20 yıllığına devredilecek ve akaryakıt istasyonu olarak hizmet verecek. Kira geliri tamamen Bandırmaspor’a kalacağı için bölgenin önde gelen akaryakıt firmalarının ihaleye girmesi ve 10 milyon liraların üzerinde bir fiyata alanın kiralanması bekleniyor.
Konuyla ilgili bilgi veren Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, “Minimum buranın rantabl olası için 15-20 yıl bir kiralama süresi gerekiyor. Vakfın içinde biliyorsunuz Bandırmaspor ve Kaymakamlığımız da var. Biz bu süreci şeffaf bir şekilde yürütüyoruz. Burayı bile zor bulduk, bu organizasyonu Büyükşehir ile birlikte yaptık. Ancak bu noktaya getirebildik. Kulübümüz 1. Ligde iyi bir motivasyonla devam ediyor. İnşallah takımımız daha iyi yerlerde olacak. Bu kararı oy birliğiyle geçirmek istiyoruz” dedi. 7. gündem maddesinde yer alan encümene yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler