Tokat Baro Başkanlığı tarafından Gazi Osman Paşa Üniversitesi Taşçiftlik yerleşkesi Futbol sahasında organize edilen “Karadeniz ve Bölge Baroları Futbol Turnuvası” açılış programı Vali Şerif Yılmaz'ın da katılımıyla yapıldı.
Programda Av. Faruk Bostancı, ‘‘Tokat Barosu olarak dünden bugüne yürütmekte olduğumuz çalışmalarımız da ana hedefimiz mesleki sorunlara eğilmek olduğu kadar sosyal kültürel yaşamdan da kopmamaktır. Bu çerçevede son üç yıl içerisinde mülkiyeti baromuza ait sosyal tesis ve hizmet binamızı açarak ilimiz genelinde yapmış olduğumuz organizasyonlarla her kesimden insanımızla diyaloglarımızı artırmaya çalışıyoruz.
28 Nisan – 01 Mayıs 2011 tarihleri arasında Niğde Barosunun ev sahipliğinde düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon olduk. Bugünde ilimizde de yurdumuzun değişik yörelerinden meslektaşlarımızı bir araya getirerek yeni dostluklar kurduk. Aynı zamanda da ilimizi sosyal ve kültürel alanda tanıtım gayreti içerisine girdik. Turnuvamızın açılışına katılarak bizleri onurlandıran başta Sayın Valimiz Şerif Yılmaz olmak üzere, Ak Parti Milletvekili Sayın Dilek Yüksel’e Gazi Osman Paşa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’e teşekkür ederim’’ dedi.
Düzenlenen etkinliğin bölge illerimiz baroları arasında birlik ve beraberliği sağlayacağını ifade eden Vali Şerif Yılmaz ise, ‘‘Amasya, Düzce, Kastamonu, Ordu, Erzincan, Çankırı, Sivas, Samsun, Erzurum ve Giresun illerinden gelen değerli misafirlerimize turnuvada başarılar diliyorum ’’ dedi.
11 ilin katılımıyla düzenlenen Futbol Turnuvasının 22 Mayıs 2011 Pazar günü sona ereceği belirtildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz