YURTHABER

Kapat

Bartın'daki Zehirlenme İddiası

Bartın Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, İMKB İlköğretim Okulu'nda sütten zehirlendiği iddia edilen 5 öğrencinin...

Bartın Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, İMKB İlköğretim Okulu'nda sütten zehirlendiği iddia edilen 5 öğrencinin kahvaltı yapmadıkları için etkilenmiş olabileceğini söyledi.

Bartın'daki İMKB İlköğretim Okulu'nda 5 öğrenci sütten zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılırken, İl Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, beden eğitimi dersi sonrası sütlerini içen çocukların zehirlenmelerinin söz konusu olmadığını, kahvaltı yapmadıkları için etkilenmiş olabileceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat