YURTHABER

Kapat

Barut, Okul Inşaatlarında Incelemelerde Bulundu

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Alim Barut, yapımı ve onarımı devam eden okullarda ve okul için ayrılan arsalarda incelemelerde bulundu.

Sivas Valisi Alim Barut, yapımı ve onarımı devam eden okullarda ve okul için ayrılan arsalarda incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Barut, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya ve teknik personelin de katıldığı incelemeleri kapsamında, Mevlana Mahallesi'ne yapılacak 24 derslikli İlk ve Ortaokul arsasını gezdi, onarıma alınan Merkez Nizamettin Songur Yatılı Bölge Ortaokulunda denetleme yaptı. Ali Baba Mahallesi'nde yapımı devam eden Ali Baba İlk ve Ortaokul inşaatını da inceleyen Barut, gelecek eğitim-öğretim yılına hazır olması planlanan okulla ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı, İnönü Mahallesi'ndeki 24 derslikli İlk ve Ortaokul inşaatını gezdi. Barut, İl Özel İdaresinin gerçekleştirdiği yatırımları yerinde gördüğünü belirterek, "Okulların kapanmasıyla tadilat çalışmalarına başladık. Eğitim-öğretim yılı başlamadan tüm onarımları bitireceğiz" ifadesini kullandı. Yapılacak ve onarılacak okulların bunlarla sınırlı olmadığını ifade eden Barut, Genel Sekreter Ayhan ve ekibine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat