Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ramazan Bayram’ı öncesi İstanbul’da mezarlık ziyareti yaptı.
Başbakan Erdoğan, babası Ahmet Erdoğan’ın Kulaksız Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaret edip dualar okudu. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı ziyarete basın mensupları alınmadı. Erdoğan mezarlık içerisinde bir süre yürüdükten sonra ellerini açarak dua etti.
Mezarlık çevresinde toplanan vatandaşlar, Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu. Ardından aracına binen Erdoğan, Dolmabahçe’deki çalışma ofisine geldi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz