Belediye Başkanı Cemal Akın hafta sonu Hatice - Süleyman İlhan'ın kızı Nadire ile Nejla ve Hüseyin Geredeli'nin oğlu Sezgin'in ve Güler - Mahmut Yaşar'ın kızı Esra ile Emine-Yaşar Özşan'ın oğlu Erol'un nikah törenlerine katılarak çiftlerin nikahını bizzat kendisi kıydı.
Nikâh akitlerini gerçekleştirdiği çiftleri tebrik ederek mutluluklar dileyen Başkan Akın yaptığı açıklamada “Göreve başladığım günden beri halkın içinden hiç çıkmadım. Vatandaşların özel günlerinde yanlarında olup, her fırsatta ziyaretlerde bulunarak talep edilen ve ihtiyaç duyulan her türlü desteği verdik. Çiftlerimizin nikâh merasimlerine de katılarak akitlerini bizzat gerçekleştirmekten dolayı büyük mutluluk duydum” dedi.
Belediye Başkanı Cemal Akın nikâhını kıydığı çiftlere nikâh anısına tektaş görünümlü anı şilti hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz