YURTHABER

Ankara
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Kaplan "Ne vaat ettiysek yaptık"

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” vesilesi ile kahvaltıda bir araya geldiği yerel gazete temsilcilerine 5 yıllık hizmet dönemini değerlendirdi.Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler yaklaşırken, 5 yıllık başkanlık sürecinde yaptığı yatırımları anlattı.

Başkan Kaplan "Ne vaat ettiysek yaptık"

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” vesilesi ile kahvaltıda bir araya geldiği yerel gazete temsilcilerine 5 yıllık hizmet dönemini değerlendirdi.
Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler yaklaşırken, 5 yıllık başkanlık sürecinde yaptığı yatırımları anlattı. Hizmet yolunda iddialı olduklarını vurgulayan Kaplan, "Beypazarı için ne vaat ettiysek yerine getirdik" dedi.
Beypazarı’nda 2014 seçimleri öncesinde aday adaylığı ve adaylık döneminde Beypazarı sevdalısı kardeşleriyle birlikte Beypazarı’na ne yapabiliriz noktasında istişareler yaptıklarını kaydeden Başkan Kaplan; hangi projeleri Beypazarı’na kazandırırsak Beypazarı’nın önünü açarız, istihdam ortamı oluştururuz bunların istişaresinde bulunduk. Bu anlamda proje çalışması yaptık. Allah nasip etti, göreve geldik ve biz seçim beyannamemizde verdiğimiz projelerimizi hayata geçirmeye başladık" dedi.
Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, görev süresi boyunca ilçenin ihtiyacı olan birçok projeyi hayata geçirdiklerini, birçok projenin de çalışmalarının devam ettiğini, hizmet noktasında iddialı olduklarını söyledi. Seçim beyannamesinde bulunan vaat ettiğimiz elliye yakın projenin çalışmalarını tamamlayıp, bunlara ek olarak yirmi beş yeni projeyi de ekleyerek tüm projeler üzerinde çalıştıklarını belirtti.
Azimle çalışıp, bir çok projeye başarıyla imza attıklarını kaydeden Başkan Kaplan, "Hizmette sınır yok" elbette bu çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığımız başta olmak üzere, ilçemiz Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri, Teşkilatımız ve çalışma arkadaşlarımız ama hepsinden önce bize bu görevi layık gören hemşehrilerimizin destekleri ile başardık ve güzel hizmetlere imza attık. Bu çalışmalarımızda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler