Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden şair ve yazar Abdurrahim Karakoç’un vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
Abdurrahim Karakoç’un ömrünü kutsal değerleri savunarak geçirdiğini söyleyen Doğan Ürgüp, “Seksen yıllık ömrünü bu toprakların kutsal değerlerini savunarak geçiren, unutulmaz şiirlere imza atan, kullandığı Türkçenin temizliği ile dikkat çeken; gönül adamı, şair ve yazar Abdurrahim Karakoç’un vefatı ile edebiyat ve gönül dünyamız büyük bir değerini kaybetmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle merhuma Allah'tan rahmet niyaz ediyor, başta ailesi olmak üzere yakınları ve bütün sevenlerine başsağlığı diliyorum. Makamı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz