Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 'Ahıska Diaspora Çalıştayı’na katılmak üzere Bolu'ya gelen Ahıskalılar, Bolu Belediyesi Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın misafiri oldu.
Bolu Belediyesi tarafından İmarethane Sosyal Tesisler'de Ahıskalılar Onuru'na düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ve Ahıskalı misafirler katıldı.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yemek öncesi yaptığı konuşmada, "Ahıskalı kardeşlerimizi kentimizde ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz. İnşallah ilimizde misafir olduğunuz süre içerisinde üniversitemizle birlikte yapmış olduğunuz çalışmalar iyi neticeler verecektir. Allah yar ve yardımcınız olsun. Böyle kutlu bir davanın neferleri olarak sizleri kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.
Yemekte Bolu Belediyesi Halk Dansları Topluluğu da sahne aldı. Topluluğun Bolu yöresine ait oyunları Ahıskalı Türkler tarafından ilgiyle izlendi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz