YURTHABER

Erzurum
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar’ın yeni yıl mesajı

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Yeni yıl dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.Başkan Yaşar, 2021 yılının tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Yeni yıl öncesinde yaptığı yazılı açıklamasında; Sağlık, kardeşlik, sevgi, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu.Başkan Yaşar, “Toplum olarak pandemi sürecini göğüslediğimiz 2020’de, yaşadığımız büyük zorluklar ve verdiğimiz önemli kayıplar oldu.

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar’ın yeni yıl mesajı

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Yeni yıl dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Yaşar, 2021 yılının tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.
Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Yeni yıl öncesinde yaptığı yazılı açıklamasında; Sağlık, kardeşlik, sevgi, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu.
Başkan Yaşar, “Toplum olarak pandemi sürecini göğüslediğimiz 2020’de, yaşadığımız büyük zorluklar ve verdiğimiz önemli kayıplar oldu. Koronavirüsün ülkemizde görülmesi ile birlikte vakit kaybetmeden bu yönde çalışmalara ağırlık verdik. İlaçlama, maske üretimi, mahallelerimizde temizlik çalışmalarını başarı ile sürdürdük. Yıl içerisinde temel belediyecilik çalışmalarının yanı sıra; sorunları ortadan kaldıracak Çat’ın geleceğine yatırım niteliğindeki hizmetleri başlattıklarını dile getiren Başkan Yaşar, Allah’ın izniyle 2021 yılında bu adımlarımızı daha da ileriyi taşıyacağız. Hedeflerimize ulaşmak için millet olarak elbirliğiyle çalışmamız gerekmektedir. Yeni umutlarla ve yeni bir hizmet heyecanıyla girdiğimiz 2021 yılının İlçemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar ve bereketler getirmesini diliyorum. 2021 yılının milletimizin ve tüm insanlığın salgın musibetinden kurtulduğu bir yıl olmasını ve hepimize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler