YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BDP'li Kışanak, KCK tutuklularını ziyaret etti

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Başkanı Gülten Kışanak, terör örgütü KCK operasyonları kapsamında tutuklu...

BDP'li Kışanak, KCK tutuklularını ziyaret etti

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Başkanı Gülten Kışanak, terör örgütü KCK operasyonları kapsamında tutuklu bulunan gazeteci ve avukatları ziyaret etti.
Bakırköy Kadın Ceza İnfaz Kurumu'na gelen Kışanak, cezaevinde tutuklu bulunan gazeteci ve avukatlardan oluşan 10 kişi ile görüştü.
Ziyaret çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kışanak, tutuklamaların bir demokrasi krizi oluşturduğunu öne sürerek, “Biliyorsunuz KCK adında yürütülen operasyonlarda son olarak gazeteciler ve avukatlar alınmıştı. Cezaevinde bulunan gazeteci ve avukatların bir kısmıyla görüştüm. Moralleri yerinde ancak Türkiye demokrasisi adına üzgünler. Üç temel hak vardır. Bunlar yaşam hakkı, düşünce ve ifade özgürlüğü ve sonuncu da düşünce özgürlüğüdür. Bunlar ihlal edilemez. Ne yazık ki biz üçünün de ihlal edildiğini görüyoruz. Bir demokrasi krizi yaşıyoruz. Avukatların ve gazetecilerin tutuklu olması bir kara lekedir. Derhal ortadan kaldırılmalıdır. Hepimizin özgürlüklerine darbe vuruyor. Onlar tutuklu olduğu için bizim de haber alma ve savunma hakkımız elimizden alınmıştır.“ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler