YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bekir Boydak Melikşahlı Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, Melikşah Üniversitesi Öğrenci Merkezi’nde öğrencilerle kahvaltıda bir araya...

Bekir Boydak Melikşahlı Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, Melikşah Üniversitesi Öğrenci Merkezi’nde öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti başkanı Memduh Boydak, Rektör Vekili Prof. Dr. Tankut Yalçınöz, Üniversite Genel Sekreteri Veli Demirci, akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı kahvaltıda Bekir Boydak, Boydak Holding’in yatırımları hakkında bilgiler verdi.

Boydak Holding olarak yatırımlarını güvenli liman olarak gördükleri ülkelere yaptıklarından bahseden Bekir Boydak, “Ülkemiz bir zamanlar yatırımlar konusunda güvenli liman olarak görülmezken bugün yatırımlar çekebilen, kredi notu yüksek ülkeler arasında yerimizi aldık. Özellikle mobilya alanında İran’a yatırımlar yapmak istiyoruz ama bu ülke güven konusunda uluslararası bir güvenceyi bize vermemektedir. Bu gibi ülkelere yatırımcılar her zaman uzak durmaktadır.” dedi.

Mobilya alanında yeni yatırımlarından da bahseden Boydak, Brezilya’da yeni bir partnerle yola devam ettiklerini ve bu şekilde yatırımlara devam edeceklerini belirtti.

Söyleşinin sonunda günün anısına Melikşah Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Tankut Yalçınöz tarafından Bekir Boydak’a çini hediye edildi.

Bekir Boydak Melikşahlı Öğrenciler İle Bir Araya Geldi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler