Fatih KARAÇALI / ADANA, Merkez Yüreğir İlçesi'nin Yeşilbağlar Mahallesi'nde oturan Ali Işık, eşi 31 yaşındaki Fatma Işık ve 3 çocuğu ile birlikte 2 odalı tavan sıvaları dökülmüş, pencerelerinde camları olmayan evde aylık 250 lira kirayla oturuyor. Yaklaşık 3 ay önce kamyondan yük indirirken rahatsızlanınca bel fıtığı olduğu ortaya çıkan Ali Işık, işini bırakmak zorunda kaldı. Bunun üzerine eşi Fatma Işık, 40 lira yevmiye ile tarlalara çalışmaya gitmeye başladı.
Bel fıtığı olduğu için hamallık yapamadığını belirten Ali Işık, sağlık koşullarına uygun bir iş aradığını kaydederek, "Hamallık yapamaz olunca, için iş aramaya başladım. Şuana kadar da bulamadım. Kimseden maddi bir beklentim yok. Tek isteğim çalışabileceğim bir iş verilsin yeter" dedi.



Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz