İZMİR (A.A) - Bergama ilçesinde, takla atıp iki araca çarpan otomobilde bulunan bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Hüseyin Güner (46) yönetimindeki 10 YK 564 plakalı otomobil, Bergama Bayatlı Kooperatifi mevkisinde kontrolden çıkarak takla attı.
Orta refüjü geçerek karşı yönden gelen iki araca çarptıktan sonra duran ve ön kısmı tamamen parçalanan otomobilin sürücüsü Hüseyin Güner, olay yerinde hayatını kaybetti. Güner'in yanında bulunan ve ağır yaralanan Şerif Ramazan Gündoğar ise Bergama Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz