YURTHABER

Malatya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beydağı Tabiat Parkında çalışmalar devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat beraberinde Doğa Koruma ve Milli Parklar 15.

Beydağı Tabiat Parkında çalışmalar devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat beraberinde Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürü Abdullah Koç, Daire Başkanları ve şube müdürleri ile birlikte Beydağı Tabiat Parkında incelemelerde bulundu.
Malatya’da yeşil alanların artırılması yönünde çalışmalar gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi 900 dönümlük bir tabiat parkını Malatya’ya kazandırıyor.
Beydağı Tabiat Parkındaki çalışmaların çok kısa bir süre içerisinde tamamlanarak ilkbahar itibariyle vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Bölge Müdürü Abdullah Koç, “Temmuz ayında başlamış olduğumuz çalışmaları Aralık ayı sonu itibariyle tamamlamayı amaçlamıştık. Çalışmalarımızda büyük mesafeler aldık. Bu alanda Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibi ile birlikte çalışmaktayız. Malatya’ya yapmış oldukları bu büyük hizmetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Tabiat parkının halkımıza, milletimize ve Malatya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Beydağı Tabiat Parkında çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Polat, “Halkımızla paylaşmış olduğumuz 112 Acil Eylem Planı çerçevesinde Beydağı Tabiat Parkımız da bulunmaktaydı. Toplam 900 dönümlük alanın 100 dönümlük birinci etap çalışmalarını bu yıl itibariyle tamamlayıp önümüzdeki sezon itibariyle milletimizin, Malatyalı hemşerilerimizin hizmetine açacağımızı belirtmiştik. Söz verdiğimiz gibi çalışmalarımız adım adım gerçekleştirmekteyiz. Beydağı Tabiat Parkı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğümüz ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğumuz bir proje. Beydağı Tabiat Parkı Projesine katkılarından dolayı Bölge Müdürümüze, Genel Müdürümüze ve Bakanımıza teşekkür ediyorum. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak ekiplerimizle sahada yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Atalarımızın ifade ettiği gibi ‘Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur’ buranın nasıl bir bağ haline dönüştüğünü görmekteyiz. Malatyalı kardeşlerimiz buradan istifade ettiği zaman yapılan hizmetin ne denli önemli olduğu görülmüş olacaktır. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine önümüzdeki sezon başı itibariyle sunmayı amaçlamaktayız” diye konuştu.

Beydağı Tabiat Parkında çalışmalar devam ediyor

Beydağı Tabiat Parkında çalışmalar devam ediyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler