İSTANBUL (A.A) - Beykoz'da "Magandaya Hayır" kampanyası düzenlenecek.
Beykoz Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İlçe Kaymakamlığı ile birlikte yürütülecek kampanyayla, şehir ve insanların yaşamını tehdit eden davranışlardan kaçınılması ve kutlamaların topluma zarar vermeyecek şekilde yapılması istenecek.
Sosyal kurallara vurgu yapılacak kampanya çerçevesinde, ilçe genelindeki cadde ve sokaklara asılacak afişlerle vatandaşlara çağrıda bulunulacak.
Muhabir: Metin Tokgöz
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz