YURTHABER

Konya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyşehir’de tek kurşun atış festivali heyecanı

Konya’nın Beyşehir ilçesinin dünyaca ünlü av tüfeği üretim merkezi olan Huğlu Mahallesi’nde Tek Kurşun Atış Festivali düzenlendi.Beyşehir’de bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen Tek Kurşun Atış Festivali, Türkiye’nin değişik illerinden Beyşehir’e gelen çok sayıda atış tutkununu Huğlu Mahallesi’nde bir araya getirdi.

Konya’nın Beyşehir ilçesinin dünyaca ünlü av tüfeği üretim merkezi olan Huğlu Mahallesi’nde Tek Kurşun Atış Festivali düzenlendi.
Beyşehir’de bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen Tek Kurşun Atış Festivali, Türkiye’nin değişik illerinden Beyşehir’e gelen çok sayıda atış tutkununu Huğlu Mahallesi’nde bir araya getirdi. Festival, Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği ile Huğlu Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifinin ana sponsorluğunda ve ilçede tüfek sektöründe faaliyet gösteren silah firmalarının desteğiyle müşterek olarak gerçekleştirildi.
Festivalde konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir gibi Huğlu’ya da hizmet etmenin boyunlarının borcu olduğunu dile getirerek, “Festival düzenlediğiniz bu atış poligonunu, bu güzel alanı seneye inşallah asfaltta göreceksiniz, seneye idare binasıyla göreceksiniz. Arkada gördüğünüz o hafriyatın yüzünü presleyerek duvar sistemi yapılacağını göreceksiniz. Birlikte seneye bu güzel gününüz daha yüzleri gülen, daha çok sevinen gün olsun dileğiyle gününüz kutlu olsun, bereketli, hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Protokol konuşmalarının ardından düzenlenen sabit atış, pet şişe, hareketli, tavşan, gong, PCP atışı, bayanlar kategorisi ve 80 metre süper atış müsabakalarının ardından etkinlik sona erdi. Yarışmalarda dereceye giren atıcılara ödül ve hediyeleri, düzenlenen ödül töreninde protokol üyeleri tarafından verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler