YURTHABER

Kapat

Bilecik'te 45 mt sürüklenen TIR alev aldı

Bilecik'te 45 mt sürüklenen TIR alev aldı

Bilecik'te 45 mt sürüklenen TIR  alev aldı

Bilecik-Osmaneli İlçesinde devrilip 45 metre sürüklenen tır yandı.

53 yaşındaki Satılmış Odabaşı sevk ve idaresindeki 34 DN 0313 plakalı tır, Bilecik ilinden Sakarya iline seyrettiği esnada 4.km'ye geldiğinde şoförün kendi beyanına göre; aracının sağ ön lastiğinin patlaması neticesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek aracını sağ tarafa yan yatırıp 45 mt sürüklendikten sonra alev alması sonucunda araç yanmış sürücü ise yaralı olarak Osmaneli İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Osmaneli Sulama araçları yanan tıra müdahale ederken Bölge Trafik ve Jandarma da olay yerinde hazır bulundu. Tırın taşıdığı PVC'lerin yanması sonucu etrafa yoğun bir duman bulutu saçıldı. Dumanların Karayolu'da kapatması akıllara yeni kazalara neden olur mu sorusunu getirirken Bölge Trafik Ekipleri olaya el koyarak yolun dumanlardan kapanan kısmını trafiğe kapattılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat