YURTHABER

Bingöl
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bingöl Beledediyesi 500 kişiye iftar verecek

Bingöl Belediyesi tarafından her yıl açılan geleneksel iftar çadırı, bu yıl Bingöl Belediyesi Hizmet Binası’nın...

Bingöl Beledediyesi 500 kişiye iftar verecek

Bingöl Belediyesi tarafından her yıl açılan geleneksel iftar çadırı, bu yıl Bingöl Belediyesi Hizmet Binası’nın yanında vatandaşlara hizmet verecek. Günlük 500 kişinin iftar açabileceği çadırda 12 personel çalışacak.
Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı münasebetiyle 500 kişilik iftar çadırı kurdu. Bingöl Belediyesi Hizmet Binası’nın yanında kurulan Bingöl Belediyesi’ne ait Ramazan çadırında günlük 500 kişinin iftar açabileceği ve çadırda 12 personelin çalışacağı belirtildi.
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Serdar Atalay, “Ramazan ayı münasebetiyle Belediye Hizmet Binası'nın yan tarafında 500 kişilik iftar çadırı kurduk. 500 kişilik iftar çadırı bir ay boyunca halkımızın hizmetinde olacaktır. İftar çadırımız, fakir ve kimsesizlere hizmet vereceği gibi, yolda kalmış veya bir şekilde evine ulaşamayanlara da hizmet edecektir. Ayrıca, Ramazan ayının kudsiyetini yaşamak, haz almak amacıyla iftar çadırımızda iftar açmak isteyenler de belediyemizin misafiri olacaklardır.” dedi.
Sosyal yardımlaşmanın, merhamet ve şefkat duygularının yoğun yaşandığı Ramazan ayı boyunca bu hizmetin devam edeceğini ifade eden Başkan Atalay, “Ramazan ayının ilimizin, milletimizin ve ülkemizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler