Nedim KOVAN/ORDU, Altınordu’ya bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde oturan Erhan Öztürk, evinin banyosunda ayağı kayıp düştü. Başını yere çarpan Öztürk, ağır yaralandı. Özel bir hastaneye kaldırılan Öztürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Hamile olan ve 1 ay sonra erkek bebek dünyaya getirecek olan Büşra Öztürk ise hastanede eşi Erhan Öztürk’ün ölüm haberini alınca yıkıldı. Çiftin bir yıl önce evlendiği belirtildi.
Erhan Öztürk’ün cenazesi, Karşıyaka Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz