Antalya’nın Alanya ilçesinde 10 gün önce bir kişinin motosikletini ve evini yakıp kaçan 2 kişi yakalandı. Olayı işlediklerini itiraf eden zanlıların, savcı talimatıyla serbest bırakıldığı iddia edildi.
Alanya Saray Mahallesi Oral Sokak'ta, 10 gün önce M.Ö. (32)’ye ait evin önünde bulunan motosiklet, gece saat 04.00 sıralarında 2 kişi tarafından kundaklandı. Aynı zamanda M.Ö.’nün evini de ateşe veren şahıslar, ardından olay yerinden kaçtı.
İtfaiye, yangını, kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Polis, M.Ö.’nün ifadesini aldı. Motosikleti ve evi yanan M.Ö.’nün, aralarında husumet bulunduğu M.G. (34) ile C.K. (34)’dan şüphelendiği şeklinde polise ifade verdi. Polis, aldığı ifadeden sonra M.G. ile C.K.’yı yakalamak için çalışma başlattı.
Bölgede bulunan işyeri ve evlerin güvenlik kamerasından hareket ederek, M.G. ile C.K.’nın olay yerine gittiğini teşhis eden polis, zanlıları yakalayıp gözaltına aldı. Polis, M.G. ile C.K.’nın ifadesini aldı. C.K., olay yerine kendisinin de gittiğini, motosikleti ve evi M.G.’nin ateşe verdiğini iddia ettiği öğrenildi. M.G. de verdiği ifadesinde, olayı bizzat işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Olayı işlediklerini itiraf eden zanlıların, savcı talimatıyla serbest bırakıldığı iddia edildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz