YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bisikletli bombacı son anda yakalandı

Mersin'de bombalı saldırı girişimi, polisin dikkati sayesinde muhtemel bir faciaya önlendi.

Bisikletli bombacı son anda yakalandı

Mersin'de bombalı saldırı girişimi, polisin dikkati sayesinde muhtemel bir faciaya dönüşmeden önlendi. Şüphe üzerine durdurulan bisikletli 2 şahıstan biri, tahrip gücü yüksek 2 adet patlayıcı ile birlikte yakalandı.

Merkez Akdeniz ilçesi Yeni Mahalle'de devriye görevi yapan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, durumundan şüphelendiği bir bisikletteki 2 kişiyi durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarı üzerine bisiklette bulunan 2 kişiden biri, gecenin karanlığından faydalanarak ara sokaklarda kaçıp izini kaybettirirken, diğeri ise yakalandı.

Bisikletin sepetinde bulunan siyah poşette arama yapan polis ekipleri, cep telefonu düzenekli patlayıcı buldu. Bunun üzerine olay yeri güvenlik şeridi ile çembere alınarak uzman ekip istendi. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri, 2 adet olduğu belirtilen patlayıcılar üzerinde inceleme yaptı. Uzmanlar tarafından etkisiz hale getirilen ve tahrip gücü yüksek olduğu belirtilen el yapımı patlayıcılar, poşetlere konularak detaylı inceleme için Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polis, şahıslarla birlikte ele geçen bisiklete de el koydu.
Sessiz bir gece için (İlan)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler