Bolu’da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde onlarca köyün sakinleri bir araya gelerek salavat-ı şerif getirdi.
Kutlu Doğum Haftası’nın yaklaştığı günlerde Bolu KÖYÜM-DER örnek bir organizasyona imza attı. Merkeze bağlı Gölcük köyünde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde mevlid düzenlendi. Mevlid-i şerife 12 köyden yüzlerce vatandaş katılırken, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) öğrencisi Kenyalı Muhammed Emin’in Kuran-ı Kerim okuması herkesin beğenisini kazandı. 12 ayrı köyden vatandaşların bir araya geldiği organizasyonda konuşan İl Müftüsü Mehmet Şahin, “Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi olarak ilan ettiği Kutlu Doğum Haftası programlarına girmiş değiliz. Ama bizim köylerimizde dernekler aracılığıyla çeşitli zamanlarda programlar yapılıyor. Biz de böyle bir etkinlikle bir araya geldik. Peygamber efendimiz sadece özel günlerde değil yılın her gününde anılması gerekir. Bunun insanımızda coşkuya vesile olduğunu görüyoruz. Böyle bir etkinlikte emeği geçenleri kutluyorum” dedi.
Bolu KÖYÜM-DER Genel Sekreteri Çetin Ertuğrul, dernek olarak faaliyetlere devam ettiklerini belirterek, “Kutlu doğum programları çerçevesinde Gölcük köyüne geldik. Sosyal ve kültürel faaliyetlerimize devam edeceğiz. Yaklaşık 12 köyde benzer programlar yapıyoruz” şeklinde konuştu.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz