YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Boşandığı eşini öldürdü

Yalova'nın Çınarcık İlçesi'nde 54 yaşındaki Mustafa G., 2 ay önce boşandığı 33 yaşındaki Meve Yayla'yı bıçaklayarak öldürdü.

Boşandığı eşini öldürdü

Yalova'nın Çınarcık İlçesi'nde adam yaralama suçundan çok sayıda kaydı bulunan 54 yaşındaki Mustafa G., 2 ay önce boşandığı 33 yaşındaki Meve Yayla'yı 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Çınarcık İlçesi Harmanlar Mahallesi 1. Sokak'ta meydana gelen olayda, adam yaralama suçundan çok sayıda kaydı bulunan Mustafa G., iki ay önce şiddetli geçimsizlik yüzünden boşandığı Meve Yayla ile konuşmak için evine gitti. Burada, Yayla'ya yeniden bir araya gelmek istediğini söyleyen Mustafa G., olumsuz yanıt alınca dehşet saçtı. Yanında taşıdığı bıçağı çeken Mustafa G., Meve Yayla'yı gözünden ve sırtından bıçakladı. 8 bıçak dabersi alan Meve Yayla, olay yerinde yaşamını yitirirken, Mustafa G., gelen polis ekiplerine teslim oldu.

Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Mustafa G., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Yaşamını yitiren Meve Yayla'nın cesedi ise Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler