Yıllardır kadın basketboluna hizmet eden ve altyapıdan yetiştirdiği sporcularla ligin lokomotifi olan Botaşspor, geleceğin erkek yıldızlarını seçiyor.
Kadınlarda kendi yetiştirdiği oyuncularla Avrupa’da final oynayan ilk Türk takımı olan Botaşspor, erkekler ligi için oyuncu seçiyor. Perşembe günü Menderes Spor Salonunda 2000-2001 ve daha küçük erkek basketbolcu adaylarının katılacağı seçmeler saat 13.00-15.00 arasında yapılacak. Seçmelere katılacak erkek basketbolcu adaylarının perşembe günü sporcu kıyafetleriyle hazır bulunmaları istendi. Burada yapılacak seçmeler sonrasında başarılı olanlar Botaşspor’un altyapısına alınacak.
Botaşspor Baş Antrenörü Olcay Orak, Adana’nın gelecek vadeden erkek basketbolcuları için seçme yapacaklarını söyledi. Amaçlarının Adana’dan milli takıma gidebilecek basketbolcular yetiştirmek olduğunu aktaran Orak, “Lütfü Arıboğan, Hüsnü Çakırgil, Güray Kanan ve Haluk Yıldırım gibi Adanalı basketbolcular yetiştirmeyi ve bu oyuncuların milli takım seviyesine yükselmesini arzuluyoruz. Altyapıda yetiştireceğimiz erkek basketbolcularla sabırla yolumuza devam edeceğiz. Hedefimizi Adanalı gençlerle erkekler ligi olarak belirledik. Adana’da potansiyel var. Bunu değerlendirmek istiyoruz.” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz