MAGAZİN

Kapat

Burak Hakkı 35 bin metrekareye çiftlik kurdu! Her yıl hasat yapıp satıyor

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Dudaktan Kalbe'de hayat verdiği 'Kenan' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Burak Hakkı şimdilerde kendi çiftliğinde yaşıyor ve organik tarım ile uğraşıyor.

Burak Hakkı 35 bin metrekareye çiftlik kurdu! Her yıl hasat yapıp satıyor

‘Dudaktan Kalbe’ ve ‘Kaybolan Yıllar’ gibi projelerle hafızalara kazınan yakışıklı oyuncu Burak Hakkı şöhretinin zirvesindeyken İstanbul’u terk edip Çanakkale’ye yerleşti.

Burak Hakkı 35 bin metrekareye çiftlik kurdu! Her yıl hasat yapıp satıyor 1

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü’nde 35 bin metrekarelik arsa üzerine çiftlik kuran ünlü isim burada organik sebze, meyve ve ceviz üreticiliği yapıyor.

Burak Hakkı 35 bin metrekareye çiftlik kurdu! Her yıl hasat yapıp satıyor 2

'HER ŞEYİ KENDİMİZ YETİŞTİRİYORUZ'

Burak Hakkı daha önce çiftlik hayatı hakkında şu açıklamayı yapmıştı; "Burada her şeyi kendimiz yetiştiriyoruz, benim için motivasyon kaynağı oluyor. Elimizden geldiğince her şeyi kendimiz yapıyoruz, ata tohumuna dikkat ediyoruz. Ağaçlarıma çocuk gibi bakıyorum. Bine yakın ceviz ağacım var. Yılın altı ayını çiftlikte geçiriyorum."

Burak Hakkı 35 bin metrekareye çiftlik kurdu! Her yıl hasat yapıp satıyor 3

Çiftçiliğin yanı sıra dizi ve filmlerde de rol almaya devam eden ünlü oyuncu evini 'motive merkezi' olarak tanımlıyor. Ünlü isim yaklaşık 300 bin dolarlık arsa üzerine bir de villa inşa ettirdi.

Burak Hakkı 35 bin metrekareye çiftlik kurdu! Her yıl hasat yapıp satıyor 4

Uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Burak Hakkı her yıl ceviz hasadı yapıp satıyor. Ünlü ismin ürettiği cevizler yoğun talep görüyor.

YORUMLARI GÖR ( 0 )
Okuyucu Yorumları 0 yorum

En Çok Aranan Haberler

Kapat