YURTHABER

Kapat

BTÜ Projelerine TÜBİTAK’tan Destek

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) TÜBİTAK 1001 ve TÜBİTAK 3501 Projeleri, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu....

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) TÜBİTAK 1001 ve TÜBİTAK 3501 Projeleri, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.

BTÜ Lif ve Polimer Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri tarafından hazırlanan “Kapalı alan hava kalitesini iyileştiren kompozit lif tasarımı ve üretimi” başlıklı TÜBİTAK 1001 Projesi, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.

BTÜ’de Lif ve Polimer Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şule Altun'un yürütücülüğünü yaptığı “Kapalı alan hava kalitesini iyileştiren kompozit lif tasarımı ve üretimi” projesinin Yrd. Doç. Dr. Hasan Koçer araştırmacı ve araştırma görevlisi Duygu Gazioğlu da bursiyer olarak yer almakta.
Hazırlanan “Kapalı alan hava kalitesini iyileştiren kompozit lif tasarımı ve üretimi” başlıklı TÜBİTAK 1001 Projesi, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.

İKİNCİ PROJEYE DE TÜBİTAK’TAN DESTEK

Yine BTÜ Doğa Bilimleri Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Kimya Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ece Ünür’ün yürütücülüğünü yaptığı projede TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.
Yrd. Doç. Dr. Ece Ünür tarafından yürütülen "Süper kapasitörlerde elektrot malzemesi olarak kullanılmak üzere biyokütleden karbon eldesi." başlıklı TÜBİTAK 3501 Projesi de TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat