Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Dünya Sanat Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde açılan sergi de büyük ilgi gördü.
Belediye Sanat Yönetmeni Işık Erkal’ın öncülüğünde bir araya gelen 30 sanatçı eserlerini sergileme şansı elde etti. Belediye Sanat Evinde çalışmalarını sürdüren Ressam Figen Köprülü ve Fatma Cevizoğlu ile Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği (Zeyfod) üyelerinin eserlerinin de yer aldığı serginin 22 Nisana kadar açık kalacağı açıklandı. Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde açılan sergide, minyatür ve yağlıboya eserlerin yer aldığını bildiren Figen Köprülü ve Fatma Cevizoğlu, “Belediye Sanat Evi’nde sürdürdüğümüz çalışmalara 11 kişi katılıyor. Bu gün de burada her sanatçının bir eserinin yer aldığı sergimizi açtık. Sergimizin açılışını Belediye Başkan Yardımcısı Levent Acartabak açtı. Bizi yalnız bırakmayan sanatsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz