Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, Erkan Taşkıran ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı.
Yaykıran, Taşkıran ile yaptıkları görüşme sonrası karşılıklı olarak anlaştıklarını ve yollarını ayırdıklarını söyledi. Taşkıran'ın anlaşma sonrası serbest kaldığını belirten Yaykıran, kendisine takıma verdiği katkılardan dolayı camia olarak teşekkür ettiklerini belirtti.
Öte yandan Akhisar Belediyespor'un 28 yaşındaki oyuncu ile 2 yıllığına anlaştığı öğrenildi. Gençlerbirliği profesyonel olan Erkan Taşkıran sırasıyla, Hacettepespor, Marmaris Belediye Gençlikspor, Bucaspor, Kardemir D.Ç. Karabükspor ve son olarak Bucaspor'un formalarını giydi. Taşkıran kariyerinde 189 karşılaşmada toplam 39 gol kaydetti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz