YURTHABER

Kapat

Bucaspor Kuşadası’na Kaçtı

Kulüpte yaşanan olumsuzluklar üzerine, PTT 1. Lige verilen arayı fırsat bilen Bucaspor, Kuşadası’nda 1 haftalık...

Bucaspor Kuşadası’na Kaçtı

Kulüpte yaşanan olumsuzluklar üzerine, PTT 1. Lige verilen arayı fırsat bilen Bucaspor, Kuşadası’nda 1 haftalık bir kampa girdi.

Kulüpteki haciz sıkıntısının ardından 26 oyuncusu ile Kuşadası’na gelen ve 5 yıldızlı Adakule Otel’e kamp giren Bucaspor, Denizlispor ile bir hazırlık maçı oynamak için günübirlik olarak Denizli’ye gidecek.

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, 17 Eylül de Adana 5 Ocak stadında Adanaspor ile seyircisiz oynayacakları maça kadar hazırlıklarını Kuşadası’nda sürdüreceklerini söyledi. Takımı yaşanan olumsuzluklardan etkilenmemesi için Kuşadası’nda kampa aldıklarını kaydeden Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, “Lige verilen milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirmek istedik. Bir hafta Kuşadası’nda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kuşadası kampı sırasında tüm eksikliklerimizi gidermeyi hedefliyoruz. 17 Eylül Pazartesi günü oynayacağımız Adanaspor maçına her yönüyle hazır halde çıkacağız“ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat