PTT 1. Lig'i 4. sırada bitirerek play-off'a katılma hakkını elde eden Bucaspor, Torku Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına başladı.
Ligi 52 puanla tamamlayan ve play-off yarı finalinde Torku Konyaspor ile eşleşen Bucaspor, 19 Mayıs Pazar günü Konya'da oynanacak ilk maçı hazırlıkları bir günlük izin sonrasında yapılan antrenmanla başladı.
Bucaspor Kaynaklar Tesisleri'nde teknik direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana dinlendirilen oyuncular Erkan Taşkıran, Mehmet Batdal ve Ömer Kahveci katılmazken, Akın Açık takımdan ayrı olarak çalıştı.
Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Sarı-lacivertli oyuncular daha sonra 2 takıma ayrılarak yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman açma-germe hareketleri ile tamamlandı.
TARAFTAR KONYA'YA ÇIKARMA YAPACAK
Sarı-lacivertli ekibe taraftarlarından da tam destek geldi. Play-off yarı finali ilk maçında oynanacak Torku Konyaspor maçı öncesi taraftarlar, internet sitelerinden deplasman organizasyonu başlattı. Bucaspor taraftar grubu BucaFanClub, Konya Atatürk Stadı'nda kendilerine ayrılan bölümü Buca'dan yaklaşık 20 otobüs kaldırarak doldurmayı planlıyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz