Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, yeni yapılan ve önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmete açılması planlanan okul inşaatlarını gezdi.
Atilla Gülsar, öncelikle Özlüce’de TOKİ tarafından yaptırılan Anadolu Lisesi ve İlköğretim Okulu olarak düşünülen okulları inceledi. Ardından hayırseverlerce yaptırılan Hüsnü Züber İlköğretim Okulu inşaatında incelemelerde bulunan Gülsar, yetkililerden bilgi aldı.
Bursa’da son yıllarda eğitime önemli yatırımlar yapıldığını belirten Atilla Gülsar, “İlimizde devlet ve millet işbirliğinin en güzel örnekleri sergileniyor. Bir yandan devlet imkanlarıyla, diğer yandan da hayırseverlerimizin katkılarıyla eğitim yatırımları tüm hızıyla devam ediyor.” dedi. Eğitim öğretimin insan hayatında çok önemli olduğunu ifade eden Gülsar, “Bizlerden beklentiler büyük. Öğrencilerimiz en iyi ortamlarda eğitim almak ve hayata en iyi şekilde hazırlanmak istiyor. Bizler de bu yönde sürdürdüğümüz çalışmalarımızda çocuklarımıza en güzel eğitim ortamlarını sağlamak için çaba gösteriyoruz.” şeklinde konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz