Antalya Büyükşehir Belediyesi, 33 yaşındaki engelli Filiz Duran’a akülü tekerlekli sandalye yardımında bulundu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 17 yaşında ağaçtan düşerek engelli kalan Filiz Duran’ın hayatını kolaylaştıracak anlamlı bir bağış yaptı. Filiz Duran’a akülü tekerlekli sandalyeyi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Emin Sözen teslim etti.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın talimatlarıyla engelli vatandaşların hayatlarına kolaylık sağlamaya çalıştıklarını kaydeden Emin Sözen, Duran’ın akülü sandalyesini güle güle kullanmasını diledi. Emin Sözen ayrıca eşi işsiz olan Filiz Duran’a maddi desteğin yanı sıra gıda, eşya ve kıyafet yardımında bulunduklarını, ayrıca her gün evine sıcak yemek gönderdiklerini de kaydetti.
Akülü tekerlekli sandalye ve diğer yardımlar için Başkan Akaydın’a teşekkür eden Filiz Duran, “Benim için çok önemli bir yardım. Artık istediğim yere akülü tekerlekli sandalye ile gidebileceğim. Büyükşehir Belediyesi’nin her sıkıntımızda yanımızda olduğunu bilmek bize moral veriyor.” diye konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz