Çanakkale Belediyesi tarafından alınan yeni otobüs, engelli ve yaşlılara sağladığı kolaylıkla dikkat çekiyor. Otobüsle birlikte alınan iki yeni kamyon için koyun kesildi.
Belediye, makine parkını genişletmek ve ihtiyaç duyulan bölgelerde kullanmak üzere bir yolcu otobüsü ve iki kamyon satın aldı.
Düzenlenen törenle hizmete giren araçlardan otobüs, özellikleriyle dikkat çekiyor. İller Bankası kredisiyle 460 bin liraya alınan otobüs, 100 yolcu kapasiteli. Güzelyalı ile Çanakkale arasında çalışacak otobüste, engelli rampası da bulunuyor. Ayrıca hidrolik sistem sayesinde iyice alçalarak yaşlıların binmesine de kolaylık sağlıyor. Gelecek yıl birkaç tane daha bu özelliklerde otobüs almayı planladıklarını belirten Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Güzelyalı, Kepez ve Çanakkale merkez arasındaki uzun mesafede çalışacağını söyledi. Tanesi 155 bin liradan yeni iki damperli kamyon da aldıklarını belirten Başkan Gökhan, yeni araçlarla vatandaşlara daha iyi hizmet vereceklerini ifade etti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz