YURTHABER

Çankırı
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çankırı'da 15 Temmuz fotoğrafları sergisi açıldı

Anadolu Ajansı foto muhabirleri ve muhabirler tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı sergi, Anadolu'nun ilk darülhadislerinden ve en eski şifahanelerinden Taş Mescit'te sergilendi - Vali Abdullah Ayaz: - "Ankara'da olmadığı için olay sıcaklığını tam olarak yaşayamamış tüm arkadaşlarımıza bunu en iyi aksettirdiği için Anadolu Ajansı'na teşekkür ediyorum"

Çankırı Karatekin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından Anadolu'nun ilk darülhadislerinden ve en eski şifahanelerinden biri olarak bilinen Taş Mescit'te 15 Temmuz fotoğrafları sergisi açıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi ve sonrasında Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirleri ve muhabirler tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı sergi, Taş Mescit'te ve bahçesinde sergilendi.

Serginin açılışına katılan Vali Abdullah Ayaz, AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı ve vatandaşlar sergide yer alan fotoğrafları tek tek inceledi.

Vali Ayaz, gazetecilere, önemli bir gün kapsamında bir araya geldiklerini söyledi.

15 Temmuz'u unutmayacak ve unutturmayacaklarını belirten Ayaz, "Ankara'da olmadığı için olay sıcaklığını tam olarak yaşayamamış tüm arkadaşlarımıza bunu en iyi aksettirdiği için Anadolu Ajansı'na teşekkür ediyorum. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyorum, kendilerine uzun ömürler diliyorum." dedi.

15 Temmuz ihanetini sonraki nesillere aktarma gayreti içerisinde olacaklarını ifade eden Ayaz, serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı da Anadolu Ajansı'nın fotoğraflarıyla o anı yeniden yaşıyormuş gibi hissettiklerini belirtti.

Böyle bir etkinliğin Taş Mescit'te yapılmasının da etkileyici olduğunu anlatan Ayrancı, "Hiç kimse unutmasın bu milleti kimseye teslim etmeyeceğiz. Kanımızın son damlasına kadar hayatımızı ve feda ederek burayı savunacağız." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler