İZMİR (AA) - İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir iş yerinin önünde sohbet eden 4 kişi, üzerlerine düşen çanak antenden şans eseri kurtuldu.
Akıncılar Mahallesi, İnceoğlu sokakta bir işyerinin önünde oturan 3 esnaf ile motorsiklet sürücüsünün üzerine, sohbet ettikleri sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle çanak anten düştü. Korku ve paniğe neden olan olayda, şans eseri yaralanan olmadı.
Esnaf Osman Ulufer, çay içip sohbet ettikleri sırada üzerlerine anten düştüğünü belirterek, "Birden karşıdan bazı esnaf arkadaşlar 'yukarıdan anten düşüyor' dedi. 5 katın üzerinden düştü. Allahtan arkadaşın koluna değerek geçti.
Belki o anda üçümüzden birinin başına düşseydi olay çok farklı da olabilirdi." ifadesini kullandı.
Çanak antenin düşmesi, işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, iş yerinin önünde 4 kişi sohbet ederken, çanak antenin düşmesi ve ardından yaşanan korku anları yer alıyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz