Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında verdiği gensoru önergesini geri çekti.
CHP, Başbakan hakkında verdiği gensoru önergesini Van'da yaşanan ikinci deprem nedeniyle geri çekti. Başbakan Erdoğan, bazı BDP'li ve CHP'li belediyelerin Alman vakıflarından kredi aldıklarını, işi de vakfın istediği müteahhide verdiğini belirterek, bu şekilde terör örgütüne finansal destek sağlandığını dile getirmişti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'dan iddiasına ilişkin açıklama yapmasını istemişti. Başbakan Erdoğan'dan açıklama gelmeyince CHP, Başbakan hakkında gensoru önergesi vermişti.
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) de 23 Ekim'de merkez üssü Erciş olan depremin ardından İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin hakkında verdiği gensoru önergesini geri çekmişti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz