YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: "Türkiye'nin Şu Günkü Siyasi Ortamında Birlik Ve Beraberliği Yakalamak Çok Kolay. Yeter Ki, Niyetler Sağlam Olsun"

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, "Türkiye'nin şu günkü siyasi ortamında birlik ve beraberliği yakalamak çok kolay. Yeter ki,

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, "Türkiye'nin şu günkü siyasi ortamında birlik ve beraberliği yakalamak çok kolay. Yeter ki, niyetler sağlam olsun" dedi.

Dokuzcan, "Yedi Ayda, Yedi Bölgede CHP Kadınları Anadolu Yollarında" adlı program kapsamında geldiği Ardahan'da esnafları ziyaret etti.

İki günlük Ardahan ziyaretini basın mensuplarına değerlendiren Dokuzcan, kentteki çalışmalarının son derece verimli geçtiğini, Ardahanlılarla sohbet etme imkanı bulduklarını ifade etti.

"Kısaca şunu görüyoruz, gitmediğiniz yer sizin değildir" diyen Dokuzcan, "Gittiğinizde, konuştuğunuzda, kalpten kalbe bir yol yakaladığınızda anlaşılmakta, farkına varmakta çok kolay. Türkiye'nin şu günkü siyasi ortamında birlik ve beraberliği yakalamak çok kolay. Yeter ki, niyetler sağlam olsun. Niyetler Türkiye'yi daha ileriye taşımak olsun" diye konuştu.

Program kapsamında sivil toplum kuruluşları ve esnafın yanı sıra Bağdeşen köyünü de ziyaret ettiklerini belirten Dokuzcan, "Orada analarımızla kucaklaştık. Muhtemelen önümüzdeki günlerde tekrar Ardahan'a geleceğiz. CHP kadın kolları şu an seçim hazırlıklarına başlamıştır. Gitmediğimiz yer bırakmayacağız. Kadınlarımızla çok büyük adımlar atacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Dokuzcan ve beraberindekiler daha sonra kara yoluyla Kars'a hareket etti.

Muhabir: Günay Nuh

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler