Osmancık ilçe Teşkilatı tarafından CHP’ nin 89. Kuruluş yılı Tüm Yurtta olduğu gibi Osmancık’ta da sade bir törenle kutlandı.
CHP Osmancık ilçe Teşkilatı Afyonkarahisar’ da meydana gelen ve 25 askerin şehit düştüğü patlama nedeniyle CHP’ nin 89. Kuruluş yılını sade bir törenle kutladı.
Afyonkarahisar’ da cephanelik patlaması sonucu 25 askerin şehit olması nedeniyle CHP’ nin 89. kuruluş yılı kutlamalarını etkiledi. CHP İl ve İlçe örgütlerinde olduğu gibi Osmancık İlçe Başkanlığınca sabah saat 10.00 da Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşunun ardından İstiklal marşının okunmasıyla tören sona erdi.
CHP Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker , "Bugün Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan CHP’nin 89. yılını kutluyoruz.
Afyonkarahisar’ da meydana gelen 25 askerimizin şehit olduğu elim bir facianın acısını yüreklerimizde hissediyoruz. Şehitlerimiz arasında Uğurludağ ve Kargı’da evlatlarımız var.
Ulusça acımızı paylaşıyoruz. Bu sebepten dolayı sadece Atatürk Anıtı'na çelenk sunduk" şeklinde konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz