MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık ilçesinde aşırı yağışlar nedeniyle yolda oluşan kayma nedeniyle bozulan kanalizasyon hattı yenilendi.
Bulanık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aşırı yağış nedeniyle Kültür ve Cumhuriyet mahallelerini bir birinden ayıran dere yatağında bulunan 122. Sokak’ta oluşan çökme nedeniyle bozulan kanalizasyon hattı kısa sürede onarıldı. Vatandaşların mağdur olmaması için göçük oluşan yolda, tahrip olan ilave hattın 50 metrelik bölümü yeni büzler döşenerek onarıldı. Soğuk havaya rağmen çalışmalarına büyük özveriyle devam eden ekipler, çalışmalar nedeniyle trafiğe kapatılan yolda kapanan hat yenilendikten sonra yol ulaşıma açıldı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz