YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çözüm Süreci

ŞANLIURFA (A.A) - BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, çözüm sürecine ilişkin, "Hep beraber güçlü bir mücadeleyle, onurlu bir siyasetle

ŞANLIURFA (A.A) - BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, çözüm sürecine ilişkin, "Hep beraber güçlü bir mücadeleyle, onurlu bir siyasetle bu işi başarabiliriz, barışı sağlayabiliriz" dedi.

Kışanak, partisinin Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde düzenlediği mitingde, çözüm sürecine herkesin katkı sunması gerektiğini söyledi.

Ülkede halklar arasında hiçbir sıkıntı olmadığını ve barışı herkesin istediğini vurgulayan Kışanak, çözüm sürecinin barış ve refahı getireceğine inandıklarını ifade etti.

Çözüm sürecinde annelere de büyük iş düştüğünün altını çizen Kışanak, şunları kaydetti:

"Bize bir görev düşüyor. Hep beraber bu sürece desteklemeliyiz. Sevgili anneler; siz yıllarca canınızdan çok sevdiğiniz evlatlarınızı yitirdiniz ama hiç bir zaman yüreğinize kin koymadınız. Her zaman barış için mücadele ettiniz, çözümün öncüsü oldunuz. Hepinizin ellerinden öpüyorum. Onurlu bir barışı sizlere armağan etmek bizim boynumuzun borcudur. Hep beraber güçlü bir mücadeleyle, onurlu bir siyasetle bu işi başarabiliriz, barışı sağlayabiliriz."

Reyhanlı'daki patlamalara da değinen Kışanak, patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara ise acil şifalar diledi.

Kışanak'a mitingde, BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Batman Milletvekili Ayla Akat Ata ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici eşlik etti.

Muhabir: Halil Fidan - Sait Aydın / Eşber Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler