Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 1500 metre final yarışında birinci olan Aslı Çakır Alptekin'i ve ikinci olan Gamze Bulut'u kutladı.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 1500 metre finalinde olimpiyat şampiyonluğuna ulaşan Aslı Çakır Alptekin ile gümüş madalya kazanan Gamze Bulut'a birer telgraf göndermiştir" denildi.
Açıklamada ayrıca, "Sayın Cumhurbaşkanımız, ülkemize olimpiyatlarda atletizm dalında ilk altın madalyayı kazandıran Aslı Çakır Alptekin'i ve bugünkü finalde büyük bir başarıya imza atan Gamze Bulut'u tebrik etmişlerdir" ifadelerini kullanıldı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz