Malatya’nın Darende ilçesinde 45 kişilik grup, Umre yolculuğuna çıktı. Umre yolcuları arasında 5 yaşındaki Sefa da bulunuyor.
Darende'den umreye giden 45 kişilik kafile merkez çarşı camii önünden dualar okunarak uğurlandı. Yakınlarını umreye yollayan vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı. Bu kafilede ailece umreye giden Mustafa Karagüle oğlu, gelini ve 5 yaşındaki torunu Sefa Karagülle, Darende'den umreye giden en küçük yolcu oldu. İlçe Müftüsü Ahmet Varol’un dua etmesiyle yolcular uğurlandı.
Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, hem yakınlarını hem de hemşehrilerini kutsal topraklara gönderdi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz