Denizli Belediyesi Meclisi, bu yıl lise ve dengi okullarda eğitim gören iki bin lise öğrencisini daha Çanakkale Savaşı'nın yaşandığı yerlere götürmek amacıyla alınan kararı onayladı.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında toplanan Denizli Belediye Meclisi, konuyla ilgili gündem maddesini meclis toplantısında ele alarak karara bağladı. 'Çanakkale Zaferi'nin yaşandığı toprakları ve şehitliklerimizi ziyaret edebilmek' konulu gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.
Başkan Zolan, gençlerin tarihini iyi bilmeleri ve atalarının yazdığı destanı daha iyi anlamalarını istediklerini ifade ederek, “Genç Denizli Projesi kapsamında, her yıl düzenli olarak gençlerimizi Çanakkale’ye götürüyoruz. Gençler, burada bir devrin kapanıp bir devrin başladığı yerleri görerek atalarına minnet duyuyor. Gençlerimiz ve çocuklarımızın TV’lerde seyrettiği hayali kahramanları benimsemelerini istemiyoruz. Gerçek kahramanlarımızı öğrenmeleri için çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Genç Denizli Projesi de bu çalışmalarımızdan biridir.” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz