YURTHABER

Kapat

Denizli Belediyesporlu Eren Kurtulmuş, 14 Yaş Altı Milli Takım'a Çağrıldı

Spor Toto 2. Lig takımlarından Denizli Belediyespor'un 14 yaş altı takımı futbolcusu Eren Kurtulmuş, U14 Milli Takım'a davet edildi.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Denizli Belediyespor'un 14 yaş altı takımı futbolcusu Eren Kurtulmuş, U14 Milli Takım'a davet edildi.

Denizli Belediyespor Altyapı Koordinatörü ve Gençlik Geliştirme Ligleri Teknik Sorumlusu Aliksan Urcanlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, U14 Milli Takım'ın 21 kişilik aday kadrosuna futbolcuları Eren Kurtulmuş'un çağrıldığını bildirdi.

Futbolcuları ile gurur duyduklarını ifade eden Urcanlı, "Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor, Bursaspor gibi takımlardan oyuncuların çoğunlukta olduğu U14 Milli Takımına oyuncu vermek, Denizli Belediyespor olarak bizleri yüceltti. Eren'in Milli Takımda oynama şansı bana göre çok yüksek. Milli formayı giyeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Eren Kurtulmuş ise U14 Milli Takım'ın 21 kişilik aday kadrosuna çağrılmasının sevincini yaşadığını belirtti.

Ailesine, antrenörlerine çok şey borçlu olduğunu dile getiren Eren, "Denizli Belediyesorlu bir sporcu olarak hazırlık kampında kulübümü en iyi şekilde temsil edeceğim. Bundan böyle daha çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Milli Takıma davet almak bile çok güzel ve heyecan verici" dedi.

Denizli Belediyespor formasıyla bu sezon 7 gole imza atan Eren Kurtulmuş, 21-25 Mayıs tarihlerinde Milli Takım'ın İstanbul Riva'da yapacağı hazırlık kampı kadrosuna katılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat