PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un basın sözcüsü Nihat Aracı, futbolcuların bu ayın sonunda alması gereken maaş tutarlarının hesaplarına yatırıldığını söyledi.
PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, yarın karşılaşacağı Adana Demirspor karşılaşması için İzmir’e gitti. İzmir’e hareket öncesi futbolcuların bu ayın sonuna kadar alacağı maaşların hesaplarına yatırılması takımda moralleri yükseltti.
Futbolcuların moralini en üst seviyeye çıkarmak için uğraştıklarını belirten Denizlispor Basın Sözcüsü Nihat Aracı, "Futbolcularımızın parasını günü gelmeden ödedik. Bundan sonraki ödemelerimizi de bunun gibi düzenli bir şekilde ödemek için elimizden geleni yapacağız. Futbolcularımızın moral ve motivasyonu ne kadar yüksek olursa, bu durum maçtaki performanslarını etkileyeceği gibi takımını sırtlayıp bir yerlere götürmek açısından bir katma değer olarak dönecektir. Futbolcularımızın kafasında maddi anlamda soru işaretleri bırakmak istemiyoruz. Bundan sonraki ödemelerimizi de bunun gibi zamanında ya da daha önce yapmayı planlıyoruz” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz