YURTHABER

Malatya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Derebeyleri Taraftarlar Derneği’nden açıklama

Derebeyleri Taraftarla Derneği Başkanı Ender Kaya, düzenlediği basın toplantısı ile Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetimine sahip çıktı.Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenleyen Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, bu sezon sıkıntılı bir süreci geride bıraktıklarını belirterek, “Deprem, Pandemi, üst üste aldığımız mağlubiyetler olumsuzlukları da birlikte getirdi.

Derebeyleri Taraftarlar Derneği’nden açıklama

Derebeyleri Taraftarla Derneği Başkanı Ender Kaya, düzenlediği basın toplantısı ile Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetimine sahip çıktı.
Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenleyen Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, bu sezon sıkıntılı bir süreci geride bıraktıklarını belirterek, “Deprem, Pandemi, üst üste aldığımız mağlubiyetler olumsuzlukları da birlikte getirdi. Önemli olan geçmişten ders çıkarabilmek, hatalarımızı görebilmek” dedi.
Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in hatalarını kabul ettiğini anımsatan Kaya, “Malatyaspor bu yıl küme düşmedi, bu bir başarı değildir ama Allah’ın bir lütfu gibi görelim. Daha görecek günlerimiz var, bu sene çok iyi olacağız, Başkanın ‘hatalarımdan ders çıkaracağım’ demesi erdemliktir. Bunu da gösterdi kulüp başkanımız. Malatyaspor sevdalısı olduğunu herkes biliyor başkanımızın” ifadelerine yer verdi.
Son günlerde taraftarlar derneklerinin de açıklama yaptıklarına değinen Kaya, “Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı benim, resmi olarak da biz Valilik Dernekler Masası’nda kayıtlıyız. Bizim grubumuzun adı Derebeyleridir. Bizden başka taraftar grubu yoktur. Benim çizgimde bellidir yolum da bellidir, diğer gruplar tarafından yapılan açıklamalara hiçbir kesimin ve taraftarın itibar etmemesini istiyorum. Buda algının başka bir oyunu. Bana leke getiremezler, çünkü bizim çizgimiz bellidir. Derneğimizin vizyonu ve misyonunu herkes biliyor. Bizim sevdamız onlarınkinden farklı, biz Malatyaspor sevdalısıyız’’ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler