YURTHABER

Kocaeli
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Döngel mesire alanında çalışmalar devam ediyor

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, ilçede yapımı süren projeleri yerinde incelemeye devam ediyor.Başiskele Belediyesi ekiplerince yapımına başlanılan Döngel Vadisi Mesire Alanı’nda 1.

Döngel mesire alanında çalışmalar devam ediyor

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, ilçede yapımı süren projeleri yerinde incelemeye devam ediyor.
Başiskele Belediyesi ekiplerince yapımına başlanılan Döngel Vadisi Mesire Alanı’nda 1. etap çalışmaları tamamlanırken, 2. etap çalışmaları hummalı şekilde devam ediyor. Vatandaşlar tarafından özellikle Perşembe ve Pazar günleri kurulan semt pazarları dolayısıyla yoğun kullanılan Yürüyüş Caddesi’ni yaya ve araç trafiği için daha güvenli ve rahat olabilmesi için çalışmalar gerçekleştiren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, caddeye bisiklet yolu ve yaya yolu kazandıracak. Döngel Vadisi Mesire Alanı’nda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yasin Özlü de, mesire alanı ile Moda Pazarı’na çıkan Yürüyüş Caddesi’nde yürütülen çalışmalar hakkında da yetkililerden bilgi aldı.
Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Özlü, “Başiskeleli hemşehrilerimizin yaşam standartlarını arttırmak, ilçemizi daha huzurlu ve yaşanabilir bir kent hale getirebilmek için durmaksızın gece gündüz demeden ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz gibi projelerimizi tek tek hayata geçirirken yollarımızdaki alt ve üst yapı çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Bugün Döngel Vadisi Mesire Alanı ile Barbaros Mahallesi Kapalı Semt Pazarımıza çıkan Yürüyüş Caddemiz’deki incelemelerde bulunduk. Özellikle semt pazarlarının kurulduğu zamanlarda araç ve yaya trafiğinin daha güvenli hale getirilmesi için bu caddemize ilave olarak su kanalının diğer tarafında kalan kısmı trafiğe kapalı yürüyüş yolu ve bisiklet yolu yapıyoruz. Böylece vatandaşlarımız ulaşımlarını daha güvenli ve rahat bir şekilde gerçekleştirebilecek. Ayrıca caddemizde yeni ağaçlandırma çalışmaları yaparak ilçemizin zümrüt yeşiline daha fazla renk katacağız. Daha güzel işler için daha çok gayret edeceğiz" dedi.

Döngel mesire alanında çalışmalar devam ediyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler