YURTHABER

Kocaeli
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Down Sendromlular Derneği’nden ziyaret

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Down Sendromlular Derneği yönetimini misafir etti.

Down Sendromlular Derneği’nden ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Down Sendromlular Derneği Başkanı Fikret Yılmaz ile yönetimini kabul etti. Down sendromlu çocukların iyi bir eğitimle topluma kazandırılabileceğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Onların yüzündeki bir gülümseme, bir tebessüm; bizim için en büyük mutluluktur’’ dedi.

DERNEK YÖNETİMİ ZİYARET

Kocaeli Down Sendromlular Derneği Başkanı Fikret Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Yılmaz ile beraberindekiler, dernek olarak yürüttükleri faaliyetlerle ilgili Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verdi.

TOPLUMA KAZANDIRABLİRİZ

Down sendromlu çocuklar da dahil olmak üzere özel eğitime ihtiyaç duyan tüm çocuklara sahip çıktıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Hepimizin ailesinde, çevresinde, konu komşusunda down sendromlu çocuklarımız, engelli dostlarımız, arkadaşlarımız var. Büyükşehir olarak biz de yaptığımız bütün icraatlarımızda bu kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmaya özen gösteriyoruz. Down sendromlu çocuklarımız da iyi bir eğitimle topluma ve hayata kazandırılabilir’’ ifadesini, kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler